Korting op Safaripark Beekse Bergen

Wat is Safaripark Beekse Bergen?

Safaripark Beekse Bergen is een geweldige locatie voor iedereen die op zoek is naar avontuurlijke belevenissen. Er zijn verschillende safari-ritten door de savanne, waar je de wilde dieren van dichtbij kunt bewonderen, zoals olifanten, apen, luipaarden en antilopen. Daarnaast biedt het park entertainment, rondvaarten, shows en nog veel meer! Het is daarom een perfecte bestemming voor een dag uit.

Safaripark Beekse Bergen ervaringen

Gebaseerd op 5 ervaringen. Klik op de sterren om uw Safaripark Beekse Bergen ervaring te delen.

Safaripark Beekse Bergen Hilvarenbeek

Een dagje op Safari in Afrika? Met de bus, de boot, al wandelend of met de auto? Dan hoeft u niet al te ver te reizen. De Beekse Bergen in Hilvarenbeek brengt Afrika gevaarlijk dichtbij! In dit grootste wildlife dierenpark van Nederland ontmoet u maar liefst 1250 dieren in hun natuurlijke omgeving. Heeft u al ooit de grootste olifant van Europa gezien? In dit dierenpark krijgt u de kans! Start met de autosafari, stap achter in het park in de bus, scheep vervolgens in op de safariboot en sluit een indrukwekkende dag in dit dierenpark al wandelend af. Op die manier bent..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark, Zoo Antwerpen