Korting op Pairi Daiza

Wat is Pairi Daiza?

Pairi Daiza is een uniek dierenpark in België. Het is een magische plek waar je kunt genieten van de prachtige dieren, de mooie tuinen en de vele attracties. Je kunt er ook genieten van de vele culturele evenementen en de vele restaurants. Pairi Daiza is een plek waar je je ogen uitkijkt en waar je een onvergetelijke dag beleeft.

Pairi Daiza ervaringen

Gebaseerd op 190 ervaringen. Klik op de sterren om uw Pairi Daiza ervaring te delen.

Pairi Daiza Brugelette

Beleef de wereld in volle bloei wanneer u in Pairi Daiza rondwandelt. Dit prachtige dierenpark stond eerder bekend onder de naam Parc Paradisio en bevindt zich in Brugelette. Pairi Daiza openbaart de charme van een ongerepte, wilde natuur. De dierentuin begon oorspronkelijk als vogelpark maar is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. Er zijn nu ook tal van andere diersoorten te bezichtigen. Het park is gevestigd op een oud abdij-domein dat uit de 12e eeuw stamt. Pairi Daiza weet de combinatie tussen natuur en historiek perfect uit te spelen. Weelderige plantengroei,..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark, Zoo Antwerpen

Praktische info


Locatie

Le Domaine 1
7940 Brugelette
België

Contact

0032(0)68250850

Openingstijden

Bekijk de Pairi Daiza website voor de actuele openingstijden.