Korting op In Flanders Fields Museum

Wat is In Flanders Fields Museum?

In Flanders Fields Museum is een museum in Ieper, België. Het is gewijd aan de Eerste Wereldoorlog en de geschiedenis van de Westhoek. Het museum biedt een unieke kijk op de oorlog door middel van interactieve tentoonstellingen, audiovisuele presentaties en originele objecten. Een bezoek aan het museum is een emotionele ervaring die je nooit zult vergeten.

In Flanders Fields Museum ervaringen

Gebaseerd op 4 ervaringen. Klik op de sterren om uw In Flanders Fields Museum ervaring te delen.

In Flanders Fields Museum Ieper

De Eerste Wereldoorlog ligt dan misschien al ongeveer een eeuw achter ons, dat wil niet zeggen dat de herinnering eraan niet levendig hoeft te blijven. In de voormalige frontlinie te Ieper is daarom een museum opgericht. Het In Flanders Fields Museum staat helemaal in het teken van oorlog én wederopstanding. Het is dan ook niet verbazend dat de focus van het museum ligt op het menselijke aspect van de oorlog. Hoe hebben de burgers de oorlog beleefd? En wat heeft de oorlog met de huidige maatschappij gedaan? Juist die koppeling met het heden maakt het museum een..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Lakenhallen - Grote Markt 34
8900 Ieper
België

Contact

+32(0)57.239.220

Openingstijden

Bekijk de In Flanders Fields Museum website voor de actuele openingstijden.