Korting op Boudewijn Seapark

Wat is Boudewijn Seapark?

Boudewijn Seapark is een dierenpark in Brugge. Het is een unieke belevenis voor het hele gezin. Er zijn veel verschillende dieren te zien, zoals zeehonden, pinguïns, walrussen en zeeleeuwen. Er zijn ook veel leuke attracties, zoals een achtbaan, een reuzenrad en een waterglijbaan. Een bezoek aan Boudewijn Seapark is een onvergetelijke ervaring.

Boudewijn Seapark ervaringen

Gebaseerd op 24 ervaringen. Klik op de sterren om uw Boudewijn Seapark ervaring te delen.

Boudewijn Seapark Brugge

Genieten van spectaculaire dolfijnen shows, versteld staan van de kunsten van de zeeleeuwen en zeehonden shows, Bobo's indoor speeldorp en een heel pretpark vol spannende attracties! Dit is een perfecte beschrijving va het Boudewijn Seapark in Brugge. Wilt u een onvergetelijke, verbazende dag beleven? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan dit geweldige pretpark. De verschillende shows zijn te bezichtigen door iedereen! Er is ruimte voor 36 rolstoelgebruikers met begeleider op een verhoogd plateau. De tribunes zijn zo ingericht dat iedereen onverhinderd zicht heeft op..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Alfons De Baeckestraat 12
8200 Brugge
België

Contact

+32 (0)50-383838

Openingstijden

Bekijk de Boudewijn Seapark website voor de actuele openingstijden.