Korting op Atomium

Wat is Atomium?

Het Atomium is een iconisch gebouw in Brussel, België. Het is gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van 1958 en is 103 meter hoog. Het bestaat uit negen kubussen die met elkaar verbonden zijn door buizen. Het is een populaire toeristische attractie met een panoramisch uitzicht over de stad.

Atomium ervaringen

Gebaseerd op 5 ervaringen. Klik op de sterren om uw Atomium ervaring te delen.

Atomium Brussel

In de hoofdstad van België valt erg veel te ontdekken! Een bezoekje aan het Atomium is absoluut de moeite waard. Het Atomium is één van de meest verbazingwekkende monumenten ter wereld. De structuur en de vormen tarten alle verbeelding. Negen bollen, waarvan er vijf toegankelijk zijn voor bezoekers. Twintig buizen waar u kunt ronddolen tot u denkt uw oriëntatie te verliezen. Deze buizen brengen u uiteindelijk naar een prachtig en uniek uitkijkpunt van waar u heel Brussel kunt bewonderen. Het Atomium werd gebouwd in 1958 voor de Wereldtentoonstelling van Brussel en..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Atomiumsquare 1
1020 Brussel
België

Contact

0032(0)24754775

Openingstijden

Bekijk de Atomium website voor de actuele openingstijden.