Korting op GaiaZOO Kerkrade

Wat is GaiaZOO Kerkrade?

GaiaZOO Kerkrade is een prachtig dierenpark waar je kunt genieten van meer dan 1000 dieren uit alle hoeken van de wereld. Je kunt er ook deelnemen aan leuke activiteiten zoals een dierenshow, een speurtocht of een rondleiding. Er is voor ieder wat wils! Kom ook eens langs en beleef een onvergetelijke dag in GaiaZOO Kerkrade.

GaiaZOO Kerkrade ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw GaiaZOO Kerkrade ervaring te delen.

GaiaZOO Kerkrade

In het mooie Kerkrade in Zuid-Limburg vind je GalaZOO Kerkrade. Deze dierentuin heeft dieren van over de hele wereld. Tussen de toendra en de steppe vind je de Taiga. Dit gebied biedt een onderkomen aan muskusossen, rendieren,verschillende vogels en wilde paarden. In het oerwoud vind je allerlei apensoorten, dwergnijlpaarden en zwijnen. Op de uitgestrekte savanne vind je de giraffen, springbokken, struisvogels en de indrukwekkende leeuwen. Een bezoek aan deze dierentuin is voor jong en oud een hele belevenis. De dierentuin heeft speciale acties en evenementen speciaal..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark, Zoo Antwerpen

Praktische info


Locatie

Dentgenbachweg 105
6468PG Kerkrade
Nederland

Contact

+31(0)455676070

Openingstijden

Bekijk de GaiaZOO Kerkrade website voor de actuele openingstijden.