Korting op Toverland

Wat is Toverland?

Toverland is een magisch pretpark waar jong en oud zich kunnen vermaken. Er zijn meer dan 40 attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en een indoor speelparadijs. Er is voor ieder wat wils, van rustige attracties tot spannende avonturen. Toverland is een plek waar je je ogen uitkijkt en je dromen waar kunt maken.

Toverland ervaringen

Gebaseerd op 40 ervaringen. Klik op de sterren om uw Toverland ervaring te delen.

Toverland Sevenum

Wilt u een onvergetelijk gezinsuitje? Ga naar pretpark Toverland in Sevenum en laat u betoveren! Naast de mogelijkheid om dit pretpark met u gezin te bezoeken, organiseert de afdeling Toverland Events complete feesten en business-events. Ook is Toverland uitermate geschikt voor een onvergetelijke schoolreis. Dit toffe pretpark bestaat uit een indoor-gedeelte van ruim 2 hectare met erg veel spannende attracties! Naast het indoor-gedeelte beschikt Toverland ook over een bijzonder grote Tovertuin van maar liefst 5 hectare! Ook hier kunt u genieten van vele spectaculaire..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Toverlaan 2
5975MR Sevenum
Nederland

Contact

+31 (0)77-4677050

Openingstijden

Bekijk de Toverland website voor de actuele openingstijden.