Korting op Plopsa Coo

Wat is Plopsa Coo?

Plopsa Coo is een pretpark in de Belgische Ardennen. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, zoals achtbanen, waterattracties, shows en een dierenpark. Er is ook een grote speeltuin voor kinderen. Plopsa Coo is een perfecte plek voor een dag vol plezier en avontuur.

Plopsa Coo ervaringen

Gebaseerd op 4 ervaringen. Klik op de sterren om uw Plopsa Coo ervaring te delen.

Plopsa Coo Stavelot

Zin in een gezellig gezinsuitje in een mooie omgeving? Kies dan voor een dagje Plopsa Coo in Stavelot! Dit pretpark beschikt niet alleen over tal van spannende attracties, ook krijg u kind de kans om te genieten van de Kabouter Klus en de Berend Brokkenpap show. Dit is nog niet alles! De favoriete tv-figuren van u kind staan de popelen om hun kleine gasten te verwelkomen. Plopsa coo biedt naast een onvergetelijke dag aan gezinnen, ook de gelegenheid aan scholen en bedrijven om te vertoeven in dit geweldige pretpark. Spring meters hoog op de springkastelen, waag een..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland