Korting op Zoo Antwerpen

Wat is Zoo Antwerpen?

Zoo Antwerpen is een dierentuin waar je meer dan 4000 dieren uit alle hoeken van de wereld kunt bewonderen. Er zijn verschillende verblijven, waaronder de Afrikaanse savanne, de tropische regenwouden en de Aziatische rivier. Je kunt er ook genieten van shows, lezingen en educatieve activiteiten. Een bezoek aan Zoo Antwerpen is een unieke ervaring voor het hele gezin.

Zoo Antwerpen ervaringen

Gebaseerd op 82 ervaringen. Klik op de sterren om uw Zoo Antwerpen ervaring te delen.

Zoo Antwerpen

Wilt u alles te weten komen over de wonderen der natuur? Dan bent u bij Zoo Antwerpen aan het juiste adres. Dit uniek dierenpark is bevolkt door maar liefst 5000 dieren waaronder 800 verschillende diersoorten. Naast het bewonderen van al deze mooie dieren zijn er in Zoo Antwerpen altijd toffe activiteiten en spectaculaire shows. Heeft u altijd al willen zien hoe roofvogels, nijlpaarden of zeehonden gevoed worden? Grijp dan nu uw kans! Tijdens de shows in het aquaforum kunt u genieten van de zeeleeuwen. Deze beestjes houden ervan om te spetteren! Jong en oud weet zich..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark

Praktische info


Locatie

Koningin Astridplein 26
2018 Antwerpen
België

Contact

0032(0)32024540

Openingstijden

Bekijk de Zoo Antwerpen website voor de actuele openingstijden.