Korting op Dierenrijk

Wat is Dierenrijk?

Dierenrijk is een dierentuin in het hart van Nederland. Hier kun je meer dan 1000 verschillende diersoorten bewonderen, waaronder olifanten, leeuwen, tijgers, apen, krokodillen en vele andere. Er is ook een grote speeltuin, een avonturenpark en een aquarium. Kortom, een bezoek aan Dierenrijk is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Dierenrijk ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Dierenrijk ervaring te delen.

Dierenrijk Nuenen

Een dagje Dierenrijk is beestig leuk! Deze dierentuin ligt het op het landgoed Gulbergen in Mierlo. Geniet samen met uw gezin van een dag vol plezier en avontuur. Ga met de kippen op stok of slinger als een aap. Sta oog in oog met ijsberen, zeehonden, tijgers, roofvogels en tal van andere diersoorten en bezoek zeker ook de voederpresentaties! Wanneer de verzorgers de dieren voederen, kunt u ze allerlei vragen stellen. Bovendien zijn de dieren nu erg dichtbij en ziet u ze erg goed. Op zondag is er een rondleiding met een gids. Deze vertelt u graag alles wat u wil weten..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort, Diergaarde Blijdorp, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark, Zoo Antwerpen

Praktische info


Locatie

Baroniehei 1
5731RG Nuenen
Nederland

Contact

+31 (0)492-668240

Openingstijden

Bekijk de Dierenrijk website voor de actuele openingstijden.