Korting op Plopsa Indoor Hasselt

Wat is Plopsa Indoor Hasselt?

Plopsa Indoor Hasselt is een indoor pretpark vol met spannende attracties, shows en activiteiten. Er is voor ieder wat wils, van kleine kinderen tot volwassenen. Geniet van de vele attracties, zoals de reuzenrad, de wildwaterbaan en de spookhuizen. Laat je verrassen door de spectaculaire shows en beleef een onvergetelijke dag!

Plopsa Indoor Hasselt ervaringen

Gebaseerd op 4 ervaringen. Klik op de sterren om uw Plopsa Indoor Hasselt ervaring te delen.

Plopsa Indoor Hasselt

Gezellig uitje met de kids? Verjaardag vieren en heerlijk verwend worden? Genieten van leuke attracties? Kom naar Plopsa Indoor in Hasselt en laat al deze wensen in vervulling gaan. Vaar mee op de woeste zee, scheer rakelings langs ruige rotsen en ga op zoek naar Piet Piraat en vlieg op en neer in de vuurtoren! De allerkleinsten kunnen zich vermaken in de Bumba speeltuin! Bovendien krijgt uw kind de unieke kans om zijn tv-helden te ontmoeten. Op de foto met kabouter plop, een duel met Piet Piraat en een dikke knuffel van Bumba krijgen, allemaal mogelijk in dit leuke..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland