Korting op Plopsaland De Panne

Wat is Plopsaland De Panne?

Plopsaland De Panne is een pretpark aan de Belgische kust. Het is een paradijs voor kinderen met tal van attracties, shows en evenementen. Er is voor ieder wat wils, van spannende achtbanen tot rustige karretjes. Geniet van een dag vol plezier en ontdek de magie van Plopsaland De Panne!

Plopsaland De Panne ervaringen

Gebaseerd op 41 ervaringen. Klik op de sterren om uw Plopsaland De Panne ervaring te delen.

Plopsaland De Panne

Zin in een gezellig gezinsuitje? Ga dan naar Plopsaland de Panne! Dit grote pretpark boordevol spannende attracties, spectaculaire shows en evenementen is zeker de moeite waard om te bezoeken! Lekker verfrist worden door de dansende fonteinen, een spannende rit in de Mega Mindy jetski of een wonderlijke boottocht in het bos van Plop? Dit en nog zoveel meer kunt u allemaal doen in Plopsaland de Panne! In de zomermaanden krijgt u kind de kans om mee te zingen met Mega Mindy, personages te ontmoeten van Amika, of om samen met Piet Piraat te swingen. Naast deze evenementen..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Toverland, Winter Plopsaland