Korting op Avifauna

Wat is Avifauna?

Avifauna is de wetenschappelijke naam voor vogels. Er zijn wereldwijd meer dan 10.000 soorten vogels, waarvan er in Nederland zo'n 400 voorkomen. Vogels zijn te vinden in alle klimaten en leven in bomen, struiken, heuvels, meren, rivieren en zelfs in de woestijn. Ze zijn een belangrijk onderdeel van het ecosysteem en spelen een cruciale rol in de natuur.

Avifauna ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Avifauna ervaring te delen.

Avifauna Alphen aan den Rijn

Wilt u alles weten over vogels? In Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn bent u aan het goede adres! Vraagt u zich af wat de grootste vogel ter wereld is? U bent zeker ook benieuwd wat de allerkleinste kolibrie weegt? Wacht niet langer om een antwoord te krijgen op uw vragen. U komt alles te weten in dit toffe dierenpark. Altijd al gewild dat een vogel uit uw hand kwam eten? Bij Avifauna krijgt u deze kans. De Australische honingpapegaaien wachten ongeduldig tot ze wat lekkers uit uw hand kunnen pikken. Flamingo's zijn mooie vogelsoorten en ook erg leuk om naar te..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark, Zoo Antwerpen

Praktische info


Locatie

Hoorn 65
2404HG Alphen aan den Rijn
Nederland

Contact

+31 (0)172-487575

Openingstijden

Bekijk de Avifauna website voor de actuele openingstijden.