Korting op Museum Aan De Stroom

Wat is Museum Aan De Stroom?

Museum Aan De Stroom is een modern en interactief museum in het hartje van Antwerpen. Er worden interessante tentoonstellingen gepresenteerd over de stad en de stroom van de internationale culturele identiteit. Er zijn verschillende activiteiten en evenementen, waar je nieuwe ideeën en kennis kunt opdoen. Een bezoek aan het Museum Aan De Stroom is inspirerend.

Museum Aan De Stroom ervaringen

Gebaseerd op 4 ervaringen. Klik op de sterren om uw Museum Aan De Stroom ervaring te delen.

Museum Aan De Stroom Antwerpen

Het Museum Aan De Stroom (MAS) is veel meer dan een traditioneel museum. Breng een bezoekje aan dit museum gelegen in Antwerpen, en ontdek een architecturaal hoogstandje met een aparte scenografie: een kunstwerk waar verschillende huisartiesten aan meewerkten. Antwerpen is een havenstad waar de wereld al vijf eeuwen binnenvaart. Het MAS is een nieuw museum over de verbondenheid van de stad met de wereld. Het brengt kunst en erfgoed over de stad, de stroom, de haven en de wereld samen. Zij vertelt nieuwe verhalen over de wereld in Antwerpen en Antwerpen in de wereld. Je..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Hanzestedenplaats 1
2000 Antwerpen
België

Contact

3233384400

Openingstijden

Bekijk de Museum Aan De Stroom website voor de actuele openingstijden.