Korting op Choco-Story

Wat is Choco-Story?

Choco-Story is een unieke chocolade-ervaring. Je krijgt een rondleiding door de chocoladefabriek en leert alles over de geschiedenis van chocolade. Je krijgt ook de kans om zelf chocolade te maken en te proeven. Een leuke en leerzame ervaring voor jong en oud!

Choco-Story ervaringen

Gebaseerd op 6 ervaringen. Klik op de sterren om uw Choco-Story ervaring te delen.

Choco-Story Brugge

Maak kennis met de verwerking van cacao tot chocolade en ontdek de kwalitatieve gezondheidsaspecten van de Belgische chocolade. Ga naar Choco-Story, The Chocolate Museum in Brugge! Dit museum is een bron van historische, geografische en botanische gegevens. Bestudeer de museumstukken, snuffel in de ruime bibliotheek waar u alles vindt over chocolade en krijg de kans om te praten met chocolade-experts. Start uw reis door de geschiedenis van de cacaoverwerking en beleef het bestaan van de Maya's, voor wie de cacaodrank een goddelijke drank was. Ontdek vervolgens hoe de..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Wijnzakstraat 2
8000 Brugge
België

Contact

050/61.22.37

Openingstijden

Bekijk de Choco-Story website voor de actuele openingstijden.