Korting op Autoworld

Wat is Autoworld?

Autoworld is een museum in Brussel dat gewijd is aan de geschiedenis van de auto. Het biedt een unieke collectie van meer dan 250 voertuigen, variërend van klassieke auto's tot moderne supercars. Daarnaast biedt het ook een educatieve tentoonstelling over de technologische evolutie van de auto. Autoworld is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in auto's.

Autoworld ervaringen

Gebaseerd op 4 ervaringen. Klik op de sterren om uw Autoworld ervaring te delen.

Autoworld Brussel

Ontdek de geschiedenis van de auto aan de hand van verscheidene voertuigen van uiteenlopende oorsprong! Autoworld in Brussel opent zijn deuren en nodigt u uit. Bezichtig een unieke collectie van meer dan 300 voertuigen. Van door paarden getrokken koetsen, sportcoupés uit de jaren 50 tot droomlimousines en gewone personenwagens. Autoworld wekt de droom en de herinneringen van de prestigieuze momenten van België weer tot leven. Het museum omvat vijf grote collecties. De collectie Mahy, het epos van de motorrijwielen, de zaal Pierre d'Ieteren, Salon Automobile van 1902..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Jubelpark 11
B-1000 Brussel
België

Contact

0032(0)27364165

Openingstijden

Bekijk de Autoworld website voor de actuele openingstijden.