Korting op Diergaarde Blijdorp

Wat is Diergaarde Blijdorp?

Diergaarde Blijdorp is een dierentuin in Rotterdam. Bezoekers kunnen er meer dan 7000 dieren uit alle werelddelen bewonderen. Er zijn veel verschillende verblijven, zoals de Oceanium, de Savannah en de Amazonica. Er zijn ook veel shows, activiteiten en educatieve programma's. Een bezoek aan Diergaarde Blijdorp is een unieke ervaring voor jong en oud.

Diergaarde Blijdorp ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Diergaarde Blijdorp ervaring te delen.

Diergaarde Blijdorp Rotterdam

Een wereldreis maken door verschillende werelddelen? Allerlei dieren en planten in hun natuurlijke omgeving bewonderen? U bent aan het juiste adres bij Diergaarde Blijdorp in Rotterdam! Bekijk de enorme gorilla's op het apeneiland, ontdek de Afrikaanse savanne met giraffen, zebra's en antilopen en loop door het enorme aquarium met haaien, dolfijnen, roggen en nog veel meer zeedieren! Zet uw tocht vlug verder richting de leeuwen en de tijgers. In Blijdorp vindt u de grootste verzameling katachtigen van Europa. Er zijn Sumatraanse tijgers bij de Tijgerkreek, Aziatische..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark, Zoo Antwerpen

Praktische info


Locatie

Blijdorplaan 8
3041JG Rotterdam
Nederland

Contact

+31 (0)10-4431495

Openingstijden

Bekijk de Diergaarde Blijdorp website voor de actuele openingstijden.