Korting op Walibi Belgium

Wat is Walibi Belgium?

Walibi Belgium is een pretpark in Wavre, België. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en een kermis. Er is voor ieder wat wils, van kleine kinderen tot volwassenen. Walibi Belgium is een plek waar je je hele dag kunt vermaken.

Walibi Belgium ervaringen

Gebaseerd op 4 ervaringen. Klik op de sterren om uw Walibi Belgium ervaring te delen.

Walibi Belgium Waver

Heeft u zin in een onvergetelijke dag? Dan is het pretpark 'Walibi Belgium' in Waver -ook gekend als 'Six flags Belgium'- zeker aan te bevelen! De oprichter van Walibi is Eddy Meeus. Hij had een visie over dit pretpark die nu nog steeds van toepassing is. 'Iedereen kan zich vermaken zonder enige stress of zorg.' In Walibi kunt u bijna geen keuze maken in het ruime aanbod aan toffe en spannende attracties. Voor heel de familie, voor de kinderen en voor de tieners! Voor iedere leeftijd is er vermaak in Walibi. Met de boot op avontuur tussen scherpe bochten, varen door..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Boulevard De L'Europe 100
1300 Waver
België

Contact

0032(0)10421500

Openingstijden

Bekijk de Walibi Belgium website voor de actuele openingstijden.