Korting op Zoo Planckendael

Wat is Zoo Planckendael?

Zoo Planckendael is een dierentuin in België. Er zijn meer dan 2000 dieren van meer dan 200 verschillende diersoorten te zien. Er zijn veel verschillende activiteiten, zoals een dierenshow, een avonturenpad en een speeltuin. Er is ook een restaurant en een winkel. Bezoekers kunnen genieten van een dag vol avontuur en ontdekking.

Zoo Planckendael ervaringen

Gebaseerd op 37 ervaringen. Klik op de sterren om uw Zoo Planckendael ervaring te delen.

Zoo Planckendael Mechelen

Wilt u de natuur bewonderen en heel veel ontdekken over verscheidene diersoorten? Dan moet u zonder twijfel naar Planckendael in Mechelen! Deze leuke dierentuin is verdeeld in verschillende continenten. Zo kunt u de dieren bewonderen in hun eigen habitat. Hyena's, struisvogels, flamingo's, Koala's en nog veel meer dieren wachten op u! Ontdek de savannes van Afrika, de bossen in Zuid-Amerika en de regenwouden van Azië. Door middel van een wandeltocht hoog tussen de bomen, krijgt u de kans om schitterende oude bomen en planten te ontdekken. U vertrekt bij de wortels van..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark, Zoo Antwerpen

Praktische info


Locatie

Leuvensesteenweg 582
2812 Mechelen
België

Contact

0032(0)15414921

Openingstijden

Bekijk de Zoo Planckendael website voor de actuele openingstijden.