Korting op Burgers' Zoo

Wat is Burgers' Zoo?

Burgers' Zoo is een dierentuin in Arnhem. Er zijn veel bijzondere diersoorten te zien, van kangoeroes tot pinguïns. Ook zijn er interactieve verblijven, waar bezoekers de dieren van dichtbij kunnen bekijken. Bovendien staan er elk seizoen mooie activiteiten op het programma, zoals avontuurlijke safari's, verhalenvertellers en kinderdierenshows. Kortom, voor iedereen, jong en oud, is er genoeg te beleven in Burgers' Zoo.

Burgers' Zoo ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Burgers' Zoo ervaring te delen.

Burgers' Zoo Arnhem

Burgers' Zoo is een indrukwekkende dierentuin met veel overdekte gedeeltes: de ecodisplays. Dankzij deze ruimtes kan je met elk weertype in het dierenpark terecht. Een van de bekendste ecodisplays is Burgers' Bush. Dit is een tropisch regenwoud waarin je heerlijk rond wandelt. Op dezelfde manier is er ook een woestijn ingericht: Burgers' Desert. Om de onderwaterwereld te bewonderen ga je naar Burgers' Ocean. In dit gigantische aquarium aanschouw je hoe onderwaterdieren leven aan de kust, de koraalriffen, de open oceaan en de diepzee.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark, Zoo Antwerpen

Praktische info


Locatie

Antoon Van Hooffplein 1
6816SH Arnhem
Nederland

Contact

+31 (0)26-4424534

Openingstijden

Bekijk de Burgers' Zoo website voor de actuele openingstijden.