Korting op Bellewaerde

Wat is Bellewaerde?

Bellewaerde is een pretpark in Ieper, België. Het is een van de meest bezochte attractieparken van het land. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en een dierentuin. Er is ook een kinderboerderij, waar kinderen kunnen leren over de dieren. Bellewaerde is een geweldige plek om te genieten van een dag vol plezier en avontuur.

Bellewaerde ervaringen

Gebaseerd op 4 ervaringen. Klik op de sterren om uw Bellewaerde ervaring te delen.

Bellewaerde Ieper

Bent u een dierenliefhebber en houdt u van spanning en sensatie? Dan is een bezoek aan het leuke pretpark Bellewaerde in Ieper, zeker op zijn plaats! Dit pretpark biedt een ruim aanbod aan verscheidene attracties. Van spannende water attracties en thrills voor de echte waaghalzen tot attracties voor de hele familie. De allerkleinsten kunnen zich op maat vermaken in het kidspark. Maak voorwaartse en achterwaartse loopings in de Boomerang, schommel in een hoge boog in de Piratenboot en maak een vrije val met de Screaming Eagle! Laat u zintuigen op de proef stellen in het..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Meenseweg 497
8902 Ieper
België

Contact

+32 (0)57-468686

Openingstijden

Bekijk de Bellewaerde website voor de actuele openingstijden.