Korting op Museum Voor Natuurwetenschappen

Wat is Museum Voor Natuurwetenschappen?

Museum Voor Natuurwetenschappen is een unieke plek waar je de wonderen van de natuur kan ontdekken. Je kan er alles leren over de evolutie van de dieren, de planten en de aarde. Er zijn interactieve tentoonstellingen, lezingen en workshops waar je meer kunt leren over de natuur. Een bezoek aan het museum is een leerzame ervaring voor jong en oud.

Museum Voor Natuurwetenschappen ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Museum Voor Natuurwetenschappen ervaring te delen.

Museum Voor Natuurwetenschappen Brussel

Natuurkunde en biologie waren op school misschien niet ieders favoriete vak, maar bij het Museum voor Natuurwetenschappen vermaak je je zeker een hele dag. Hier wordt natuurwetenschap namelijk op een prachtige manier gepresenteerd. Absoluut niet saai of droog, maar aan de hand van schitterende voorbeelden. Je vindt het museum in Brussel waar het onderdeel is van het Koninklijk Belgisch Instituut Voor Natuurwetenschappen, je bekijkt er dus de bijzondere vondsten uit de grond als dinosauriërs en fossielen, maar bezoekt ook spectaculaire mineralen en bewondert het..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Vautierstraat 29
1000 Brussel
België

Contact

+32(0)26274211

Openingstijden

Bekijk de Museum Voor Natuurwetenschappen website voor de actuele openingstijden.