Korting op Rubenshuis

Wat is Rubenshuis?

Het Rubenshuis is de voormalige woning en studio van de meesterlijke Vlaamse schilder en beeldhouwer, Peter Paul Rubens. Het pand is gelegen in de volkswijk Borgerhout in Antwerpen, en is thans een museum waar bezoekers het artistieke erfgoed kunnen ontdekken. Men kan ook verscheidene werken van Rubens bewonderen, evenals meubels, tekeningen en schilderijen van zijn leerlingen.

Rubenshuis ervaringen

Gebaseerd op 4 ervaringen. Klik op de sterren om uw Rubenshuis ervaring te delen.

Rubenshuis Antwerpen

Bent u een liefhebber van kunst? Het Rubenshuis maakt samen met het Rubenianum, het Museum Mayer van den Bergh en de Collectie Smidt van Gelder, deel uit van de Kunstmusea van Antwerpen. Deze musea bewaren en onderzoeken verzamelingen van oude kunst in historische monumenten. Om de twee jaar organiseert het Rubenshuis een tentoonstelling die geënt is op het huis, zijn bewoners en de collectie. Deze tentoonstellingen worden afgewisseld met kleinere dossiertentoonstellingen die een nieuwe aanwinst of speciale restauratie belichten. Het Rubenshuis is geen museum als een..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Wapper 9-11
2000 Antwerpen
België

Contact

3232011555

Openingstijden

Bekijk de Rubenshuis website voor de actuele openingstijden.