Korting op Stadsmuseum Gent

Wat is Stadsmuseum Gent?

Stadsmuseum Gent is een museum dat de geschiedenis van Gent en de Gentenaars laat herleven. Het museum biedt een unieke kijk op de stad door middel van tentoonstellingen, collecties, educatieve activiteiten en evenementen. Bezoekers kunnen de geschiedenis van Gent ontdekken door middel van interactieve tentoonstellingen, audiovisuele presentaties en rondleidingen.

Stadsmuseum Gent ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Stadsmuseum Gent ervaring te delen.

Stadsmuseum Gent

Wilt u het verhaal van Gent ontdekken? U komt alles te weten over Gent in het nieuwe Stadsmuseum op de Bijloke. Ervaar de perfecte introductie wanneer u zich begeeft in de toegangspoort tot de stad. Het chronologisch parcours van het STAM maakt Gent leesbaar door de tijd te ontleden. Gent is een universiteitsstad, een havenstad, een historische stad, een cultuurstad, een stad van alle tijden. Het STAM wordt het instrument om de stad laag per laag te ontcijferen, om oude stadsweefsels weer zichtbaar te maken en om krijtlijnen voor de toekomstige ontwikkelingen te..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen

Praktische info


Locatie

Godshuizenlaan 2
B-9000 Gent
België

Contact

3292671400

Openingstijden

Bekijk de Stadsmuseum Gent website voor de actuele openingstijden.