Korting op Belgisch Stripcentrum

Wat is Belgisch Stripcentrum?

Het Belgisch Stripcentrum is een museum in Brussel dat gewijd is aan Belgische stripkunst. Het biedt een unieke kans om de geschiedenis van de Belgische strip te ontdekken. Er zijn tentoonstellingen, lezingen, workshops en andere activiteiten. Het is een must-see voor liefhebbers van stripkunst en een geweldige plek om de rijke geschiedenis van de Belgische strip te verkennen.

Belgisch Stripcentrum ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Belgisch Stripcentrum ervaring te delen.

Belgisch Stripcentrum Brussel

In de hoofdstad van België, namelijk Brussel, vind je het Belgisch Stripmuseum. Hier bezoek je verschillende tentoonstellingen, volg je rondleidingen en is er een heuze stripbibliotheek aanwezig. Bij elke rondleiding wordt er een centraal thema behandeld, denk hierbij aan Kuifje, het klassieke of moderne stripverhaal of art nouveau. Niet alleen heb je dus een leuke tijd, maar je leert ook nog eens enorm veel. Voor de echte liefhebbers zijn er vele tentoonstellingen waarin het werk van een striptekenaar of stripverhaal centraal staat. In deze bibliotheek vind je ook..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Zandstraat 20
1000 Brussel
België

Contact

+32(0)22191980

Openingstijden

Bekijk de Belgisch Stripcentrum website voor de actuele openingstijden.