Korting op Diamantmuseum Brugge

Wat is Diamantmuseum Brugge?

Het Diamantmuseum Brugge is een unieke plek om meer te weten te komen over de geschiedenis en het ambacht van diamantbewerking. Je kunt er de verschillende technieken bewonderen en de verschillende stadia van diamantbewerking ontdekken. Er is ook een collectie van historische diamanten en juwelen te bezichtigen.

Diamantmuseum Brugge ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Diamantmuseum Brugge ervaring te delen.

Diamantmuseum Brugge

Maak kennis met de geschiedenis van Brugge als oudste diamantcentrum van Europa wanneer u bezoeker bent van het Diamantmuseum in Brugge. Het museum werd geopend op 19 juni 1999 en is sindsdien uitgebreid met meerdere collecties. De missie van Diamantmuseum Brugge bestaat uit het verzamelen en bewaren van documenten en werktuigen in verband met de diamantindustrie in België. Ook wordt de nadruk gelegd op het actief en inventief presenteren van de collectie binnen het museum. Bewonder verscheidene diamantsoorten en ontdek het verhaal van Lodewijk van Berken, een..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Katelijnestraat 43
8000 Brugge
België

Contact

+32-50-342056

Openingstijden

Bekijk de Diamantmuseum Brugge website voor de actuele openingstijden.