Korting op Museum Voor Midden Afrika

Wat is Museum Voor Midden Afrika?

Museum Voor Midden Afrika is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in Afrika. Het biedt een leerrijke en interactieve ervaring door de uitgebreide collectie objecten, foto's, films en documenten. Er is ook een educatieve en culturele aanpak die rekening houdt met de diversiteit in Afrika. Kortom, een verrassende en informatieve bezoek aan het museum!

Museum Voor Midden Afrika ervaringen

Gebaseerd op 18 ervaringen. Klik op de sterren om uw Museum Voor Midden Afrika ervaring te delen.

Museum Voor Midden Afrika Tervuren

Meer ontdekken over Afrika? Het koninklijk museum voor Midden-Afrika (KMMA) in Tervuren geeft u die kans. Dit museum is één van de boeiendste en mooiste Afrika-instituten ter wereld. Het museum is ondergebracht in een schitterend geklasseerd monument, omgeven door een uitgestrekt park met grote vijvers en Franse tuinen. Het KMMA is een waaier aan activiteiten voor kinderen en volwassenen. Unieke en boeiende collecties om te bezichtigen, een verfijnde blik op de cultuur en de natuur en wetenschappelijk onderzoek. Verspreiding van deze kennis gebeurd via museale,..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Leuvensesteenweg 13
3080 Tervuren
België

Contact

0032(0)27695211

Openingstijden

Bekijk de Museum Voor Midden Afrika website voor de actuele openingstijden.