Korting op Speelgoedmuseum Mechelen

Wat is Speelgoedmuseum Mechelen?

Speelgoedmuseum Mechelen is een unieke plek waar je kunt genieten van een grote collectie historisch speelgoed. Je kunt er oude speelgoedauto's, poppen, treinen, poppenhuizen en nog veel meer bewonderen. Er is ook een educatief programma voor kinderen. Een bezoek aan het museum is een leuke ervaring voor jong en oud.

Speelgoedmuseum Mechelen ervaringen

Gebaseerd op 6 ervaringen. Klik op de sterren om uw Speelgoedmuseum Mechelen ervaring te delen.

Speelgoedmuseum Mechelen

Één van de meest uitgebreide speelgoedcollecties verspreid over een oppervlakte van maar liefst 7000 vierkante meter. In het Speelgoedmuseum te Mechelen wordt deze fantasie werkelijkheid! Ontdek speelgoed van over de hele wereld van vroeger tot nu in een aangepast kader. Deze prachtige collectie boeit jong en oud! Kinderen kunnen zich verwonderen over de eenvoud van het speelgoed van vroeger en volwassenen wanen zich weer als kind wanneer ze het speelgoed uit hun jeugd herkennen. Het speelgoed komt tot leven in dit prachtige museum. Stap in het schilderij van 'de..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Nekkerspoelstraat 21
2800 Mechelen
België

Contact

0032(0)15557075

Openingstijden

Bekijk de Speelgoedmuseum Mechelen website voor de actuele openingstijden.