Korting op Het Frietkotmuseum

Wat is Het Frietkotmuseum?

Het Frietkotmuseum is een unieke belevenis. Hier kun je alles leren over de geschiedenis van de frietkraam. Van de oudste frietkoten tot de meest moderne. Je kunt zelfs een frietje bakken in een authentieke frietkraam. Een bezoek aan het Frietkotmuseum is een must voor iedereen die van friet houdt.

Het Frietkotmuseum ervaringen

Gebaseerd op 4 ervaringen. Klik op de sterren om uw Het Frietkotmuseum ervaring te delen.

Het Frietkotmuseum Antwerpen

De lekkere Belgische frieten zijn niet alleen om te eten, je kunt er ook kunstwerken van vinden wanneer je een bezoek brengt aan Het Frietkotmuseum. Deze bevindt zich in Antwerpen. Het Frietkotmuseum startte als een rondreizende collectie van kunstwerken met als thema 'de friet en het frietkot'. Na een 30-tal tentoonstellingen in binnen- en buitenland werd de ambulante fase van het museum omgezet in een blijvende vestiging. Het is het kleinste museum van België en het enige museum waar je met friet naar binnen mag. Het frietkot is in de Belgische kunst vrij..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Groenplaats 12
2000 Antwerpen
België

Openingstijden

Bekijk de Het Frietkotmuseum website voor de actuele openingstijden.