Korting op Planetron

Wat is Planetron?

Planetron is een uniek interactief educatief science center in Dordrecht. Hier kun je alles leren over wetenschap, techniek en avontuur. Er zijn veel leuke activiteiten, experimenten en zwembadshows waar je van kunt genieten. De informatieve attracties leveren een leuke ervaring op die je nooit meer zult vergeten.

Planetron ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Planetron ervaring te delen.

Planetron Dwingeloo

Ben jij dol op alles wat met sterren, het heelal en planeten te maken heeft? Dan is een bezoek aan het Planetron Cinedome echt wat voor jou. In dit bijzonder vormgegeven gebouw is een projectiescherm van zo'n 350 m2 geplaatst waardoor je duizelingwekkende voorstellingen kunt bekijken. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden om sterren te kijken. Heb jij een zoon of dochter die dol is op planeten en sterren? Dan is een bezoekje aan dit museum helemaal een aanrader. Kom gezellig naar Dwingeloo met het hele gezin en bewonder de bijzondere rondomfilms die regelmatig..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Drift 11B
7991AA Dwingeloo
Nederland

Contact

+31(0)521-593535

Openingstijden

Bekijk de Planetron website voor de actuele openingstijden.