Korting op Museum In De IJzertoren

Wat is Museum In De IJzertoren?

Museum In De IJzertoren is een Keltisch vuurtorenmuseum waar je onder andere workshopmogelijkheden kunt ontdekken. Je voert een verkenning uit aan de hand van archeologische vondsten, leert over de Keltische geschiedenis en haar monumenten en ontdekt de veelzijdige geschiedenis. Een bezoek is een avontuurlijke en leerzame ervaring!

Museum In De IJzertoren ervaringen

Gebaseerd op 6 ervaringen. Klik op de sterren om uw Museum In De IJzertoren ervaring te delen.

Museum In De IJzertoren Diksmuide

Maar liefst 22 verdiepingen telt De IJzertoren in Diksmulde. Dit gebouw werd gebouwd om altijd te herinneren aan de wereldoorlogen. In deze toren vind je ook een museum, namelijk het Museum in de IJzertoren. Dit museum is er niet op gericht om de geschiedenis van de oorlogen te beschrijven, maar beeld juist de emoties van de mensen in de omgeving uit. Zo zijn er loopgraven nagemaakt waar je doorheen loopt, maar ruik je ook chloor en mosterdgas. Daarom voel en ervaar je echt de angst die soldaten hadden gedurende de oorlog. Ook zie je wat bombardementen met een stad..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

IJzerdijk 49
8600 Diksmuide
België

Contact

51500286

Openingstijden

Bekijk de Museum In De IJzertoren website voor de actuele openingstijden.