Korting op Musee Magritte

Wat is Musee Magritte?

Musee Magritte is een museum in Brussel dat gewijd is aan de Belgische surrealistische kunstenaar René Magritte. Het museum biedt een unieke kans om de kunstwerken van Magritte te bewonderen, waaronder schilderijen, tekeningen, foto's en objecten. Het museum biedt ook een aantal educatieve activiteiten, waaronder lezingen, workshops en tentoonstellingen.

Musee Magritte ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Musee Magritte ervaring te delen.

Musee Magritte Brussel

Aan het mooie Koningsplein in Brussel treft u het Mussee Magritte. Dit museum is gewijd aan de Belgische kunstschilder René Magritte. De surrealistisch schilder die stierf in 1967 was als schilder, tekenaar, etser, beeldhouwer, fotograaf en cineast één van de toonaangevende kunstenaars van de surrealistische beweging. Hij wordt als de grootste Belgische schilder van de 20ste eeuw beschouwd. In het mooie Musee Magritte ziet u veel van zijn werken tentoongesteld. De opmerkelijke collectie omvat talloze meesterwerken zoals 'Het Rijk der Lichten' en 'De Terugkeer'. Een..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Koningsplein 1 1
1000 Brussel
België

Contact

32(0)25083211

Openingstijden

Bekijk de Musee Magritte website voor de actuele openingstijden.