Korting op Kantcentrum

Wat is Kantcentrum?

Kantcentrum is een unieke winkel waar je alles vindt wat je nodig hebt voor het maken van kleding. Van stoffen, garens en knopen tot naaimachines en accessoires. Er is een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Bovendien biedt Kantcentrum ook workshops en cursussen aan om je kennis en vaardigheden te verbeteren.

Kantcentrum ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Kantcentrum ervaring te delen.

Kantcentrum Brugge

Ben je thuis altijd bezig met kantklossen of ben je gewoonweg dol op kant? Breng dan eens een bezoek aan het Kantcentrum, te vinden midden in de eeuwenoude stad Brugge. Het ambachtelijk product ontstond waarschijnlijk in de 15e eeuw en wordt sindsdien nog steeds veelvuldig gebruikt in menig huishouden of in kleding. In het Brugse museum worden verschillende activiteiten gehouden. Zo kan je er een kantopleiding volgen of meedoen aan kantklosdemonstraties. Natuurlijk is er ook een tentoonstelling aanwezig, waar de mooiste ambachtelijke werken worden getoond aan de..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Peperstraat 3A
B-8000 Brugge
België

Contact

003250-330072

Openingstijden

Bekijk de Kantcentrum website voor de actuele openingstijden.