Korting op Het Beatles Museum

Wat is Het Beatles Museum?

Het Beatles Museum in Liverpool is een must-see voor elke fan. Je kunt er alles leren over de band, hun muziek en hun leven. Er zijn veel interessante exposities, waaronder originele instrumenten, foto's, kleding en meer. Je kunt ook deelnemen aan een rondleiding door het museum en de stad. Een bezoek aan het Beatles Museum is een onvergetelijke ervaring.

Het Beatles Museum ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Het Beatles Museum ervaring te delen.

Het Beatles Museum Alkmaar

Een origineel museum over de legendarische popgroep The Beatles. Het Beatles Museum in Alkmaar laat je veel voorwerpen van deze band zien. Veel items van de collectie zijn verzameld uit Liverpool waar John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr vandaan kwamen. Platenhoezen en contracten met de handtekeningen van de vier zangers vind je onder meer in dit museum. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er nog meer allemaal gebeurde in de hoogtijdagen van deze band? Breng dan zeker een bezoek aan dit museum. Want naast dat je hier allerlei interessante..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Kanaalkade 48
1811LS Alkmaar
Nederland

Contact

638305895

Openingstijden

Bekijk de Het Beatles Museum website voor de actuele openingstijden.