Korting op Diamantmuseum

Wat is Diamantmuseum?

Het Diamantmuseum vertelt je alles over de wereld van diamanten. Je kunt er kennis maken met de historie van de diamant, de kunst van het slijpen en de technieken die gebruikt worden bij het duurzame ontwikkelen van diamantmijnen. Je kunt er ook prachtige diamanten bewonderen. Het is een interessant museum waar je veel kunt leren over deze prachtige edelstenen.

Diamantmuseum ervaringen

Gebaseerd op 10 ervaringen. Klik op de sterren om uw Diamantmuseum ervaring te delen.

Diamantmuseum Antwerpen

Antwerpen staat bekend om haar diamanten. Ontdek in een bijzonder kader de unieke diamantcollectie van het Diamantmuseum van Antwerpen. Deze bijzondere stad is nu nog steeds het meest belangrijke diamantcentrum ter wereld. Ongeveer 85% van alle ruwe diamant wordt hier verhandeld. In het Diamantmuseum komt u alles te weten over deze fascinerende edelstenen. Leer elke stap in de diamantbewerking kennen, en bewonder een echte diamantslijper aan het werk! Het levendig beeldmateriaal, de klank- en lichteffecten maken van het museum zelf ook een echt juweel. Een streling..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Koningin Astridplein 19-23
2018 Antwerpen
België

Contact

32024890

Openingstijden

Bekijk de Diamantmuseum website voor de actuele openingstijden.