Korting op Bakkerijmuseum

Wat is Bakkerijmuseum?

Het Bakkerijmuseum is een unieke plek waar je alles te weten komt over de geschiedenis van het bakkersvak. Je kunt er oude bakkersgereedschappen bewonderen, leren over de technieken die gebruikt worden om brood en gebak te maken en zelfs een workshop volgen. Een bezoek aan het Bakkerijmuseum is een leuke ervaring voor jong en oud.

Bakkerijmuseum ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Bakkerijmuseum ervaring te delen.

Bakkerijmuseum Geel

Voor iedereen die geïnteresseerd is in, oude, ambachten is het Bakkerijmuseum echt een bezoek waard. Dit bijzondere museum in Geel toont een bijzondere verzameling van allerlei attributen van de échte bakker. Bekijk wafelijzers, broodpenningen, hostie-ijzers en vormen voor allerlei lekkernijen. Bekijk hoe vroeger ijs, chocolade, marsepein en speculaas in de verschillende vormen werden gegoten en beeld je in hoe de bakker vroeger te werk ging. Het leuke aan dit museum is dat je niet alleen de attributen ziet, maar dat ook de bakkerijmachines aanwezig zijn. Wandel..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Worfthoeven 5
2440 Geel
België

Openingstijden

Bekijk de Bakkerijmuseum website voor de actuele openingstijden.