Korting op Walibi Holland

Wat is Walibi Holland?

Walibi Holland is een attractiepark in Flevoland. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en meer. Er is voor ieder wat wils, van kleine kinderen tot volwassenen. Walibi Holland is een plek waar je een dag vol plezier kunt beleven.

Walibi Holland ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Walibi Holland ervaring te delen.

Walibi Holland Biddinghuizen

Een uniek gezinsuitje? Walibi Holland in Biddinghuizen voldoet aan uw wensen. Van attracties voor de echte waaghalzen en de kleinsten tot attracties voor het hele gezin. Maak de vlucht van uw leven in de Skydiver, ga de ruimte in met de Space shot, ga voor- en achterwaarts over de kop of maak een duizelingwekkende vlucht met de El Condor! Op bezoek bij Merlijn in zijn kasteel, een avontuurlijke tocht in de Crazy River en een rit in de Splash Battle, met een eigen waterkanon kan men het doelwit uitschakelen! Met het hele gezin maakt u een rit in de Robin Hood, een..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Spijkweg 30
8256RJ Biddinghuizen
Nederland

Contact

+31 (0)321-329999

Openingstijden

Bekijk de Walibi Holland website voor de actuele openingstijden.

Meer van Walibi Holland

Walibi korting
Walibi Belgium korting
Walibi Bungalow korting
Walibi Holland korting
Walibi Overnachten korting
Walibi Rhone Alpes korting
Walibi Slapen korting
Walibi Vakantiehuis korting
Walibi Village aanbieding