Korting op Drievliet

Wat is Drievliet?

Drievliet is een attractiepark in Den Haag. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, zoals achtbanen, waterattracties, karretjes en vele andere. Er is ook een kinderboerderij, een theater en een restaurant. Drievliet is een leuk dagje uit voor het hele gezin.

Drievliet ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Drievliet ervaring te delen.

Drievliet Den Haag

Wat is er leuker dan er een dagje tussenuit knijpen met uw hele gezin? Familiepark Drievliet in Den Haag geeft u deze gelegenheid. In dit pretpark weet jong en oud zich te vermaken. Er zijn veel leuke attracties, waar heel de familie plezier aan kan beleven. Van attracties voor de kinderen, voor het hele gezin tot waanzinnige thrills voor de echte waaghalzen. Raas vanaf 20 meter hoogte met een snelheid van 60 km per uur naar beneden in de Kopermijn of schiet binnen 2 seconden naar een snelheid van 70 km per uur met de Formule X! Ga met de draaiende uilen mee op..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Laan Van 's-Gravenmade 81
2495BD Den Haag
Nederland

Contact

+31 (0)70-3999305

Openingstijden

Bekijk de Drievliet website voor de actuele openingstijden.