Korting op Winter Plopsaland

Wat is Winter Plopsaland?

Winter Plopsaland is een magisch winterparadijs met een prachtig winterlandschap. Geniet van de winterse attracties, zoals de sneeuwglijbaan, de ijspiste en de sneeuwballengevechten. Ontdek de magische wereld van Plopsaland en beleef een onvergetelijke winterdag.

Winter Plopsaland ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Winter Plopsaland ervaring te delen.

Winter Plopsaland De Panne

Plopsaland de Panne is het hele jaar een leuk uitje met de kinderen. Ze ontmoeten er al hun Studio 100-helden! In de kerstvakantie wordt het pretpark nog leuker. Dan wordt het park namelijk omgetoverd tot een waar winterparadijs: Winter Plopsaland. Dankzij prachtig versierde dennenbomen, sneeuw en duizenden kerstlichtjes ben je hier direct in kerstsfeer! Dit jaar ga je voor het kerstdiner met de hele familie naar een attractiepark! Jong en oud heeft een leuke dag in Plopsa. Naast de gewone attracties zijn er namelijk extra winterattracties. Op het gezellige Dorpsplein..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland