Korting op Walibi Rhone Alpes

Wat is Walibi Rhone Alpes?

Walibi Rhone Alpes is een pretpark in Frankrijk met meer dan 40 attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en een kleine dierentuin. Het park biedt een geweldige dag vol plezier voor het hele gezin. Geniet van een dag vol avontuur en ontdek de magie van Walibi Rhone Alpes.

Walibi Rhone Alpes ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Walibi Rhone Alpes ervaring te delen.

Walibi Rhone Alpes Les Avenières

Beleef in het Franse Les Avenières een heerlijk actief dagje uit. Walibi Rhone Alpes is dé plek voor het hele gezin om te genieten van water, attracties en elkaar. In het pretpark vind je allerlei leuke attracties die heel geschikt zijn speciaal voor gezinnen. Het attractiepark is ingericht voor jong en oud zodat de hele familie mee kan op een dagje uit. Vermaak je in een stoere achtbaan die een paar keer over de kop gaat. Of wen langzaam aan het gevoel van in een achtbaan zitten en begin rustig met een kleine achtbaan. Voor wie niet van achtbanen houdt zijn er ook..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Route De La Corneille 1380
38630 Les Avenières
Frankrijk

Contact

+33(0)820.426.436

Openingstijden

Bekijk de Walibi Rhone Alpes website voor de actuele openingstijden.