Korting op Plopsa

Wat is Plopsa?

Plopsa is een Belgisch bedrijf dat attractieparken exploiteert. De parken zijn gebaseerd op bekende televisieprogramma's zoals Samson en Gert, Bumba en Kabouter Plop. Plopsa biedt een unieke beleving met tal van attracties, shows en evenementen voor het hele gezin. Bezoekers kunnen genieten van een dag vol plezier en avontuur.

Plopsa ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Plopsa ervaring te delen.

Plopsa

Ontmoet alle helden van Studio 100 wanneer je een van de Plopsa pretparken een bezoekje brengt. Deze leuke attractieparken bevinden zich op meerdere plaatsen in België en in Nederland. Zo is er Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Holiday Park. Kinderen tot en met 12 jaar genieten hier urenlang van diverse leuke attracties. Ze raken niet uitgespeeld! Bovendien lopen hun vriendjes Bumba, Kabouter Plop, Mega Mindy en vele anderen rond in het park. Wat is er leuker dan deze helden in het echt te ontmoeten? Naast het..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland