Korting op Mayaland

Mayaland ervaringen

Gebaseerd op 1 ervaring. Klik op de sterren om uw Mayaland ervaring te delen.

Mayaland De Panne

Kom samen met uw kinderen kennis maken met Maya de bij en haar vriendjes in Mayaland de Panne! Dit overdekte speelparadijs is een uitje voor het hele gezin, waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ouders zich ook weer eventjes kind voelen. Neem plaats in de bloemenmolen en maak kennis met de wereld van Maya de bij en al haar vriendjes. Blijf ook goed luisteren naar het liedje, zodat je niet onder de waterstralen terecht komt! Klim en klauter hierna door Willies speeltuin en neem ook eens plaats op het vlot, voor een spannende tocht over het water. Krijgen jullie tussendoor trek? Ga dan naar Maya’s restaurant en laat je verrassen door Maya’s specialiteiten.

Wanneer je fan bent van Mayaland Indoor, dan heeft Plopsa nog meer parken die zeker het bezoeken waard zijn. Voor het gemak hebben we deze voor jou op een rijtje gezet:

Plopsaland de Panne
Plopsaqua de Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsaqua Landen-Hannuit
Plopsa Indoor Coevorden
Holiday Park
Plopsa Coo

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Comics Station Antwerp, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, Mini Europa, Seafront Zeebrugge, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische info


Locatie

De Pannelaan 68
8660 De Panne
België

Contact

+32 (0)58-420202

Openingstijden

Bekijk de Mayaland website voor de actuele openingstijden.