Korting op Archeon

Wat is Archeon?

Doe mee aan een onvergetelijke dag vol historie en avontuur in Archeon! Ontdek de prachtige wereld van de Romeinen, Middeleeuwen en Prehistorie. Bestel nu uw tickets online en vermijd wachtrijen. Beleef samen met uw gezin, vrienden of partner een geweldige dag vol plezier en educatie. Mis deze unieke ervaring niet en reserveer vandaag nog uw tickets!

Archeon ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Archeon ervaring te delen.

Korting op Archeon toegang

Liefhebbers van geschiedenis kunnen hun hart ophalen in Archeon. U kunt genieten van een unieke ervaring waarbij u teruggaat in de tijd. Ontdek het leven in de prehistorie, de Romeinse tijd en de middeleeuwen. Wandel door de historische gebouwen en beleef hoe het er vroeger aan toe ging. Archeon biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Van boogschieten tot het maken van vuur, er is voor ieder wat wils. Mis deze kans niet om een stap terug in de tijd te zetten en te genieten van een dag vol historie en avontuur.

Wilt u een unieke ervaring beleven? Archeon biedt diverse arrangementen en andere aanbiedingen aan. Ontdek de geschiedenis op een interactieve manier en geniet van een dag vol avontuur. Bezoek het prehistorische dorp, wandel door de Romeinse straten en bewonder de middeleeuwse gebouwen. Met onze arrangementen kunt u uw bezoek nog specialer maken. Kies bijvoorbeeld voor een arrangement inclusief lunch of een rondleiding met een gids. Daarnaast hebben we regelmatig speciale aanbiedingen, zoals kortingen op entreekaarten of arrangementen. Mis deze kans niet om Archeon te ontdekken en beleef een onvergetelijke dag vol historie en plezier.

Dompel uzelf onder in de geschiedenis van Nederland bij Archeon. Ontdek de prachtige reconstructies van historische gebouwen en beleef hoe het leven er vroeger uitzag. Wandel door de prehistorie, de Romeinse tijd en de middeleeuwen en leer op een interactieve manier over deze periodes. Bewonder de ambachtslieden die oude technieken tot leven brengen en geniet van de levendige sfeer. Maak een ritje in een Romeinse wagen, schiet met pijl en boog of leer zelf een Romeinse munt slaan. Archeon biedt een unieke ervaring voor jong en oud, waarbij educatie en plezier hand in hand gaan.

Archeon Alphen aan den Rijn

Reis naar het Archeon, een uniek historisch themapark in Alphen aan den Rijn. In dit park herleeft u de geschiedenis van Nederland. Bezoek de Romeinse tijd, de Middeleeuwen en de prehistorie. Ontdek hoe het leven er toen uitzag en leer over de gebruiken en tradities. Wandel door de authentieke gebouwen en bewonder de ambachtslieden die oude ambachten tot leven brengen. Geniet van de sfeer en laat u meeslepen in de geschiedenis. Een dagje uit naar het Archeon is een leerzaam en boeiend avontuur voor jong en oud. Mis deze unieke ervaring niet!

- Beleef de geschiedenis op een interactieve manier
- Ontdek de prachtige natuur en omgeving van het park
- Geniet van de vele activiteiten en evenementen die worden georganiseerd

Mensen bezochten ook: Aviodrome, Broekerveiling, Comics Station Antwerpen, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, Mini Europa, Seafront Zeebrugge, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische info


Locatie

Archeonlaan 1
2408ZB Alphen aan den Rijn
Nederland

Contact

31172447744

Openingstijden

Bekijk de Archeon website voor de actuele openingstijden.