Korting op Speelstad Oranje

Wat is Speelstad Oranje?

Speelstad Oranje is een unieke speelplek voor kinderen. Er is een grote speeltuin met verschillende speeltoestellen, een zwembad, een minigolfbaan en een klimmuur. Ook is er een restaurant, een winkel en een bioscoop. Kinderen kunnen hier een hele dag plezier beleven.

Speelstad Oranje ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Speelstad Oranje ervaring te delen.

Speelstad Oranje

Heerlijk een dagje uit waar de kinderen lekker spelen terwijl jij geniet van een hapje en een drankje. Dat doe je in Speelstad Oranje. Neem je kinderen mee naar deze fantastische grote binnenspeeltuin en je hoort ze de hele dag niet. Zij hebben de dag van hun leven, terwijl jij met je vrienden bij praat. Natuurlijk hoef je niet per se aan de kant te zitten want er zijn ook verschillende attracties geschikt voor ouders én kinderen. Organiseer een leuk dagje uit voor een verjaardag van een van je kids of verras ze met een dagje uit in de vakantie. Er zijn verschillende..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Oranje 8
9416TC Oranje
Nederland

Contact

+31(0)592458080

Openingstijden

Bekijk de Speelstad Oranje website voor de actuele openingstijden.