Korting op Schloss Dankern

Wat is Schloss Dankern?

Schloss Dankern is een kasteel in Neder-Saksen. Het heeft een prachtige tuin en een badeparadijs, waar je kunt genieten van verschillende soorten waterattracties. Het heeft ook een Tierpark, waar je leuke dieren kunt zien. Leuk voor gezinnen met kinderen is een bezoek aan het park met zijn vreugdevolle attracties. Schloss Dankern is een perfecte plek voor een dagje uit.

Schloss Dankern ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Schloss Dankern ervaring te delen.

Schloss Dankern Haren (Ems)

In het Duitse Haren (Ems) vind je het grote en uitgebreide vakantiepark Schloss Dankern. Rondom het oude slot is een leuk park gebouwd met vakantiehuisjes, speeltuinen en een groot zwemparadijs. De vakantieplek heeft zelfs een eigen attractiepark! Een ideale vakantiebestemming voor gezinnen dus. Je kunt het pretpark natuurlijk ook alleen voor een dagje bezoeken. In Freizeitpark Schloss Dankern is iedereen van harte welkom. Klim en klauter weg op de grote klimwand. Op sportvelden kun je lekker basketballen, voetballen, handballen, tenissen en badmintonnen. Werk je in..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Dankerner Weg 1
49733 Haren (Ems)
Duitsland

Contact

(05932)72230

Openingstijden

Bekijk de Schloss Dankern website voor de actuele openingstijden.