Korting op Plantentuin Meise

Wat is Plantentuin Meise?

Plantentuin Meise is een prachtige tuin waar je kunt genieten van de vele verschillende plantensoorten. Je kunt er wandelen, picknicken en deelnemen aan educatieve activiteiten. Er is ook een kassencomplex met tropische planten, een bijzondere collectie bomen en een kruidentuin. Een bezoek aan Plantentuin Meise is een unieke ervaring!

Plantentuin Meise ervaringen

Gebaseerd op 8 ervaringen. Klik op de sterren om uw Plantentuin Meise ervaring te delen.

Plantentuin Meise

Bewonder allerlei verschillende soorten prachtige planten bij de Nationale Plantentuin Van België. Deze schitterende, enorme Plantentuin in Meise is maar liefst 92 hectare groot en heeft een collectie van wel achttienduizend plantensoorten. Vooral natuurliefhebbers zijn hier helemaal op hun plek en niet snel uitgekeken, met al het moois en bijzonders dat hier te bewonderen is. Deze planten worden in vele serres gekweekt en verzorgd. Ontdek de meest exotische planten uit alle windstreken bij het Plantenpaleis, met maar liefst elf verschillende kassen die allemaal een..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Nieuwelaan 38
1860 Meise
België

Contact

22600970

Openingstijden

Bekijk de Plantentuin Meise website voor de actuele openingstijden.