Korting op Phantasialand

Wat is Phantasialand?

Phantasialand is een attractiepark in Duitsland met meer dan 50 attracties, waaronder achtbaan, waterattracties, shows en een themagebied. Het park biedt een unieke combinatie van avontuur, spanning en plezier voor het hele gezin. Er is ook een uitgebreid aanbod aan restaurants, winkels en entertainment.

Phantasialand ervaringen

Gebaseerd op 34 ervaringen. Klik op de sterren om uw Phantasialand ervaring te delen.

Phantasialand Brühl (Rijnland)

Uw fantasie wordt werkelijkheid in Phantasialand te Brühl in Duitsland. Het attractiepark is onderverdeeld in 5 thema's waar u kunt genieten van spannende attracties en spectaculaire shows. Ontdek de Mysterie Castle, ga op avontuur in Mexico, ontdek de meest waanzinnige attracties in Fantasy, Afrika op zijn spannendst in Deep in Africa en in China Town ontdekt u de pracht en cultuur van China. U waant zich in verscheidene delen op de wereld, de gebieden zijn op een bijzonder mooie manier vormgegeven. Phantasialand is een pretpark waar jong en oud zich kan vermaken. Er..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Berggeiststraße 31-41
50321 Brühl (Rijnland)
Duitsland

Contact

+49(0)1805-366200

Openingstijden

Bekijk de Phantasialand website voor de actuele openingstijden.