Korting op Parc A Gibier

Wat is Parc A Gibier?

Parc A Gibier is een nationaal park gelegen in de provincie Quebec, Canada. Het beslaat 2.690 km² en biedt bezoekers ongerepte, verfrissende landschappen met meren, moerassen, heuvels en bossen. Het is een perfecte plek om te wandelen, hiken, vissen, kanoën en fietsen. Ontdek de unieke flora en fauna in dit prachtige gebied met uitzicht op de Okiagan-leesvelden.

Parc A Gibier ervaringen

Gebaseerd op 4 ervaringen. Klik op de sterren om uw Parc A Gibier ervaring te delen.

Parc A Gibier Luxemburg

Midden in de Belgische Ardennen, om precies te zijn in La Rouche-en-Ardenne, vindt u dierentuin Le Parc á Gibier. In dit bijzondere wildpark, dat zich uitstrekt over 10 hectare, staat u oog in oog met de bewoners van de Ardennen: wolven, lynxen, wilde katten en everzwijnen bijvoorbeeld, maar ook ranke reetjes en indrukwekkende damherten. Vanaf het terras van de Taverne heeft u een prachtig uitzicht over het park. Zo is een dagje Parc á Gibier een heerlijke uitstap voor het hele gezin.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark, Zoo Antwerpen

Praktische info


Locatie

Plateau De Deister 1
6980 Luxemburg

Contact

+32(0)84-311015

Openingstijden

Bekijk de Parc A Gibier website voor de actuele openingstijden.