Korting op Pakawi Park

Wat is Pakawi Park?

Pakawi Park is een prachtig natuurgebied met een grote diversiteit aan flora en fauna. Het park biedt een unieke ervaring met wandelpaden, meren, bossen en vele andere attracties. Bezoekers kunnen genieten van de rust en de schoonheid van de natuur, terwijl ze de vele dieren en planten bewonderen. Pakawi Park is een must-see voor iedereen die van de natuur houdt.

Pakawi Park ervaringen

Gebaseerd op 71 ervaringen. Klik op de sterren om uw Pakawi Park ervaring te delen.

Pakawi Park Olmen (Balen)

Een beestig dagje uit? Ga naar de Olmense Zoo in Balen. Mens en dier voelen zich thuis in deze mooie dierentuin met zijn wijds en natuurlijk karakter. Wandel door het Berenbos, de Savanne en de grote Wandelvolière en laat u verbazen door de wonderen der natuur. De Olmense Zoo staat reeds jaren bekend om zijn uitgebreide collectie katachtigen. De zeldzame witte tijger en de witte leeuw zijn zeker de moeite waard om te bewonderen. U kunt natuurlijk ook tal van andere diersoorten bezichtigen uit verschillende werelddelen. Bekijk hoe de lenige apen klauteren en hoe de..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark, Zoo Antwerpen

Praktische info


Locatie

Bukenweg 45
2491 Olmen (Balen)
België

Contact

0032(0)14309882

Openingstijden

Bekijk de Pakawi Park website voor de actuele openingstijden.