Korting op Movie Park Germany

Wat is Movie Park Germany?

Movie Park Germany is een themapark in het westen van Duitsland. Het park biedt meer dan 40 attracties, waaronder achtbanen, shows, live entertainment en een 4D-bioscoop. Er zijn ook veel restaurants en winkels. Movie Park Germany is een geweldige plek voor een dag vol plezier en avontuur.

Movie Park Germany ervaringen

Gebaseerd op 7 ervaringen. Klik op de sterren om uw Movie Park Germany ervaring te delen.

Movie Park Germany Bottrop

U wilt kennis maken met de filmwereld maar u vindt Hollywood te ver? Movie Park Germany in Bottrop brengt Hollywood naar Europa en geeft u de kans om uw film-en televisie helden in levende lijve te ontmoeten! Bezoek dit pretpark met u gezin, met u bedrijf of beleef een onvergetelijke schoolreis. Naast een uitgebreid aanbod aan verscheidene spannende attracties kunt u genieten van spectaculaire shows en entertainment. Zie, hoor en voel de dolle avonturen van Shrek in 4D, trotseer de zwaartekracht in de Jimmy Neutrons atomic flyer en surf mee op de perfecte golf. Bekijk..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Warner-Allee 1
46244 Bottrop
Duitsland

Contact

+49 2045-899899

Openingstijden

Bekijk de Movie Park Germany website voor de actuele openingstijden.